Pardavėja (-as) žuvies parduotuvėje Išlauže
Ieškome pardavėjo(-s) mūsų firminei parduotuvei Išlauže! 🐟
Jei manai, kad suteikti malonią apsipirkimo patirtį klientui yra gera, kviečiame tave į savo komandą.
Darbo pobūdis:
- Klientų aptarnavimas ir konsultavimas
- Darbas su kasos aparatu, grynaisiais pinigais, bankinėmis kortelėmis
- Prekių krovimas ir priežiūra prekybos salėje
- Estetinis prekių išdėstymas
- Domėjimasis turima produkcija, degustavimas
- Parduotuvės tvarkos palaikymas
Reikalavimai:
- Komunikacijos įgūdžiai
- Sąžiningumas, atsakingumas ir iniciatyvumas
- Noras mokytis ir tobulinti įgūdžius
- Orientavimasis į rezultatą
Privalumai:
- Patirtis aptarnavimo srityje
- Gebėjimas savarankiškai organizuoti savo veiklą
- Mėgti žuvį!
Mes jums siūlome:
- Konkurencingą atlyginimą su galimybe augti
- Visas darbui reikalingas priemones
- Draugišką ir augantį kolektyvą
- Darbo vieta – Dainavos 2A, Išlaužas, Prienų r., Kauno apskritis
Atlyginimas
nuo 1000 €/mėn. į rankas
Darbo užmokestis priklauso nuo turimos patirties ir kompetencijos.
Šefas(-ė) – Produktų kūrėjas(-a) – Technologas(-ė)
Ieškome šefo, kuris padėtų atrasti žuvies skonių įvairovę ir sukurtų naujus gaminių receptus bei užtikrintų gaminamos produkcijos kokybę. Siekiame, jog karpis taptų kasdien džiuginančiu patiekalu ant klientų stalo. Jei patys mėgaujatės žuvimi ir gebate atskleisti jos geriausias savybes, lauksime jūsų CV.
Darbo pobūdis:
- Naujų produktų kūrimas, receptūrų ruošimas
- Žuvies patiekalų ruošimas
- Maisto kokybės, skonio ir išvaizdos užtikrinimas
- Dabartinės produkcijos receptų tobulinimas
- Gamybos procesų valdymas ir optimizavimas
- Technologinės dokumentacijos ruošimas bei pildymas
- Kulinarijos darbuotojų konsultavimas ir priežiūra gamybos klausimais
Reikalavimai:
- Panaši darbo patirtis (šefo, vyr. Virėjo, technologo)
- Bendros kulinarijos žinios
- Kūrybiškumas ir estetikos suvokimas
- Higienos normų laikymasis, užtikrinimas
- Atsakingas požiūris į darbą ir siekis tobulėti
Privalumai:
- Aukštasis/ aukštesnysis/ profesinis išsilavinimas maisto technologijos, kulinarijos srityse
- Savarankiškumas, iniciatyvumas
- Domėjimasis maisto, kulinarijos sričių technikomis ir naujovėmis
- Mokėjimas priimti kritiką, atsižvelgti į kitų nuomonę, nepasiduoti!
- Geri laiko valdymo įgūdžiai
- Patirtis gaminant iš žuvies ir mėgavimasis valgant žuvį
Mes jums siūlome:
- Konkurencingą atlyginimą su galimybe augti
- Visas darbui reikalingas priemones
- Galimybę realizuoti savo gebėjimus ir talentus
- Draugišką ir augantį kolektyvą
- Ragauti ir namo nuolat parsinešti šviežios žuvies gaminių 🙂
- Darbo vieta – Dainavos 2A, Išlaužas, Prienų r., Kauno apskritis
Atlyginimas
1000-3000 €/mėn. į rankas
Darbo užmokestis priklauso nuo turimos patirties ir kompetencijos.