Šiuo metu ieškome darbuotojų į šias pozicijas:

  • Šefas (-ė) – Produktų kūrėjas (-a) – Maisto technologas (-ė)

  • Virėjas (-a) – Kulinarijos cecho darbuotojas (-a)

 

Šefas(-ė) – Produktų kūrėjas(-a) – Technologas(-ė)

 

Ieškome šefo, kuris padėtų atrasti žuvies skonių įvairovę ir sukurtų naujus gaminių receptus bei užtikrintų gaminamos produkcijos kokybę. Siekiame, jog karpis taptų kasdien džiuginančiu patiekalu ant klientų stalo. Jei patys mėgaujatės žuvimi ir gebate atskleisti jos geriausias savybes, lauksime jūsų CV.

 

Darbo pobūdis:

  • Naujų produktų kūrimas, receptūrų ruošimas
  • Žuvies patiekalų ruošimas
  • Maisto kokybės, skonio ir išvaizdos užtikrinimas
  • Dabartinės produkcijos receptų tobulinimas
  • Gamybos procesų valdymas ir optimizavimas
  • Technologinės dokumentacijos ruošimas bei pildymas
  • Kulinarijos darbuotojų konsultavimas ir priežiūra gamybos klausimais

Reikalavimai:

  • Panaši darbo patirtis (šefo, vyr. Virėjo, technologo)
  • Bendros kulinarijos žinios
  • Kūrybiškumas ir estetikos suvokimas
  • Higienos normų laikymasis, užtikrinimas
  • Atsakingas požiūris į darbą ir siekis tobulėti

Privalumai:

  • Aukštasis/ aukštesnysis/ profesinis išsilavinimas maisto technologijos, kulinarijos srityse
  • Savarankiškumas, iniciatyvumas
  • Domėjimasis maisto, kulinarijos sričių technikomis ir naujovėmis
  • Mokėjimas priimti kritiką, atsižvelgti į kitų nuomonę, nepasiduoti!
  • Geri laiko valdymo įgūdžiai
  • Patirtis gaminant iš žuvies ir mėgavimasis valgant žuvį

Mes jums siūlome:

  • Konkurencingą atlyginimą su galimybe augti
  • Visas darbui reikalingas priemones
  • Galimybę realizuoti savo gebėjimus ir talentus
  • Draugišką ir augantį kolektyvą
  • Ragauti ir namo nuolat parsinešti šviežios žuvies gaminių 🙂
  • Darbo vieta – Dainavos 2A, Išlaužas, Prienų r., Kauno apskritis

Atlyginimas

1000-3000 €/mėn. į rankas
Darbo užmokestis priklauso nuo turimos patirties ir kompetencijos.

Virėjas (-a) – Kulinarijos cecho darbuotojas (-a)

 

Ieškome virtuvės darbuotojo, kuris prisijungtų prie komandos ir padėtų atrasti žuvies skonių įvairovę bei užtikrintų gaminamos produkcijos kokybę. Jei patys mėgaujatės žuvimi ir gebate atskleisti jos geriausias savybes, lauksime jūsų CV.

 

Darbo pobūdis:

  • Žuvies produkcijos ruošimas pagal technologinį procesą
  • Maisto kokybės, skonio ir išvaizdos užtikrinimas
  • Darbas pamainomis

Reikalavimai:

  • Panaši darbo patirtis (Virėjo, virtuvės darbuotojo)
  • Bendros kulinarijos žinios
  • Gebėjimas dirbti komandoje ir individualiai
  • Higienos normų laikymasis, užtikrinimas
  • Atsakingas požiūris į darbą ir siekis tobulėti

Privalumai:

  • Aukštasis/ aukštesnysis/ profesinis išsilavinimas maisto technologijos, kulinarijos srityse
  • Savarankiškumas, iniciatyvumas
  • Domėjimasis maisto, kulinarijos sričių technikomis ir naujovėmis
  • Mokėjimas priimti kritiką, atsižvelgti į kitų nuomonę, nepasiduoti!
  • Geri laiko valdymo įgūdžiai
  • Patirtis gaminant iš žuvies ir mėgavimasis valgant žuvį

Mes jums siūlome:

  • Konkurencingą atlyginimą su galimybe augti
  • Visas darbui reikalingas priemones
  • Galimybę realizuoti savo gebėjimus ir talentus
  • Draugišką ir augantį kolektyvą
  • Ragauti ir namo nuolat parsinešti šviežios žuvies gaminių 🙂
  • Darbo vieta – Dainavos 2A, Išlaužas, Prienų r., Kauno apskritis

Atlyginimas

1000 €/mėn. į rankas
Darbo užmokestis priklauso nuo turimos patirties ir kompetencijos.